UTBILDNINGS INFORMATION

Absolut är den det! Vi anser att de praktiska övningarna är det snabbaste sättet för eleven att lära sig att behärska tekniken. Upplägget består utav 20% teori och 80% praktiska övningar. Detta resulterar i att eleven lär sig förstå tekniken och att hantera sockervaxet innan dagens slut. Eleven erhåller ett utbildningshäfte som vi även går igenom på utbildningsdagen.

I samband med utbildningen får man med sig ett startkit hem. Att bli effektiv och kunna hantera svårigheter som uppkommer är beroende på hur mycket eleven övar. Efter utbildningsdagen bokar vi en ny tid ca 2 månader fram där ett  certifieringsprov utförs i sockervaxning, roll-on vaxning eller spraytanning på en kund. Blir eleven godkänd erhåller denne ett certifikat som intygar att utbildningen är slutförd och godkänd.

Vi vill att våra elever ska vara 100% säkra på behandlingarna de utför i syfte att kunna bygga upp sina verksamheter utan svårigheter. Som elev kan man alltid vända sig till oss om tips och råd även efter utbildningen.

Vi finns i Skåne, Göteborg, Uppsala och Ö-vik.

Vill ni att vi kommer till er salong och utbildar? Kontakta oss för pris.

Vi håller utbildningar löpande. Vänligen se Ort&Datum.
Hittar du inget datum som passar dig? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Avbokning av utbildning skall ske 14 dagar före kursdatum.

Vid avbokning mindre än 14 dagar före kursdatum kan utbildningen ombokas/avbokas vid uppvisat läkarintyg. Dock återbetalas ej anmälningsavgiften om man väljer att avboka.

LEVERANS & BETALNINGS INFORMATION

1800:- Ex moms. DHL servicepoint (hämta ut paket)
4000:- Ex moms. DHL paket (direkt till salongen)

För att säkra din plats skall anmälningsavgift på 1600:- ex moms betalas in omgående.

Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka ifall kursen avbokas.

Utbildningen skall vara betald innan utbildningsdagen.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar beroende på vart i Sverige ditt paket skall skickas.